Kom langs in ons depot

Aangezien wij slechts nog verkopen wat wij in voorraad hebben bieden wij u aantrekkelijke en voor ieder publiek toegankelijke prijzen. We proberen een ruime selectie op deze website te laten zien maar alles laten zien binnen onze webshop lukt helaas niet. We hebben simpelweg nog te veel in voorraad. Een bezoek op afspraak aan onze kunstgalerie, depot of magazijn is daarom zeker aan te bevelen. Want ook daar is 7 dagen per week nog veel te bekijken. U bent van harte welkom. Let op: bezoeken is alleen op afspraak.

Betaalmethoden

Betalen met iDeal
Van Bellen Colour biedt mogelijkheid om gemakkelijk met iDeal te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde en veilige internetomgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij al je internetbankieren gewend bent. Het grote voordeel is dat de betaling met al je gegevens al helemaal voor je klaarstaat. Makkelijk en snel, volgens de strenge beveiligingseisen van jouw bank. iDeal is net zo simpel en snel als pinnen, maar dan online.

Vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling dien je het gehele factuurbedrag via de bank te betalen onder vermelding van het bestelnummer, zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de verwerking van uw bestelling voortgezet.

Prijzen op de website
We proberen zo goed mogelijk al onze prijzen weer te geven. Bij een collectie zo groot als die van ons is een foutjes echter zo gemaakt. Typ-, druk- en prijsfouten zijn dan ook voorbehouden.

Ophalen en verzenden

Kan mijn bestelling verzonden worden?
Al onze werken zijn op basis van afhalen. Verzending is alleen mogelijk in overleg. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Kan ik mijn bestelling ophalen?
Ophalen kan altijd op afspraak! Laat ons per mail: loovanbellen@gmail.com of telefoon 0653729404 weten wanneer het u uitkomt.

Niet goed, geld terug.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via het Internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgave van reden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant en liggen doorgaans tussen € 8 en € 13,-. Wij maken het volledige aankoopbedrag, naar je over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Let op:
Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via loovanbellen@gmail.com. Je ontvangt dan van ons de juiste instructies voor het retour sturen van je bestelling.

Liever persoonlijk contact?

Van Bellen Colour
Voorstraat 29
4797 BD Willemstad NB

Telefonisch contact
Bel: +31 (0)6 – 53 729 404

E-mail
loovanbellen@gmail.com
www.vanbellencolour.nl